Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România, în parcul industrial PWP Bucharest North, situat în comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova.

Cu o suprafață totală de 145.000 mp, din care 31.000 mp de clădiri, fabrica va începe producția de cilindri de apă caldă și plăci de boilere, pentru mai multe branduri din portofoliul Groupe Atlantic.

CITEȘTE ȘI: BrunTek a deschis o fabrică în Parcul Industrial Prahova Vălenii de Munte

Activitatea de producție va începe în ultimul trimestru din 2024, iar până în 2026 echipa care va lucraîn această locație va ajunge la 370 angajați. Investiția în fabrică va depăși 60 milioane de euro.

Primii angajați și-au început deja activitatea la fabrică, pregătind terenul pentru ca de la mijlocul anului 2024 să fie primite primele utilaje, urmând ca producția să înceapă la finalul aceluiași an.

Groupe Atlantic deține 31 de situri industriale și 43 de locații comerciale, fiind prezent pe 5 continente. Compania franceză are peste 13.000 de angajați și o cifră de afaceri netă de 3.2 miliarde de euro la nivel global.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...