VGP extinde parcul logistic din Timișoara cu o nouă clădire de peste 32.000 mp

VGP extinde proiectul logistic VGP Park Timișoara cu cea de-a opta clădire, care are o suprafață închiriabilă de 32.768 mp, din care 11.575 mp sunt încă disponibili.

Noua clădire este echipată cu facilități de ultimă generație, inclusiv un sistem de pompe de căldură aer-aer și include rampe de încărcare cu diferență de nivel și drive-in-uri, facilitând manipularea și transportul mărfurilor.

Iluminatul avansat cu LED asigură o iluminare optimă și economii semnificative la costurile de energie, iar contorizarea inteligentă permite monitorizarea și gestionarea eficientă a consumului de energie.

VGP Park Timișoara este un centru logistic și industrial poziționat în apropierea Aeroportului Internațional Timișoara. Parcul are deja șapte clădiri finalizate și găzduiește clienți din diverse sectoare.

Parcul logistic se întinde pe o suprafață de 349.098 mp, oferă o suprafață de închiriat de 178.861 mp și are 15.383 mp în prezent disponibili pentru noi chiriași.

CITEȘTE ȘI: Cat mai sunt dispusi cumparatorii sa plateasca pe un apartament

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...