VetFast digitalizează accesul fermierilor din rural la medici veterinari

Soluția VetFast ajută crescătorii să găsească rapid un medic veterinar disponibil atunci când animalele din fermă au nevoie de îngrijiri și pot ține o evidență a stării de sănătate a fiecărui animal printr-un carnet digital de sănătate veterinară.

Investiția de 100.000 de euro este realizată de programatorul și antreprenorul local Alexandru Pavel, co-fondator al fermei de animale Ograda Veseliei din județul Constanța.

Pe VetFast, fermierii pot crea astfel un carnet de sănătate pentru fiecare animal, în care să păstreze istoricul medical al acestuia, extrem de util medicului veterinar atunci când este necesară o intervenție.

Toate informațiile despre animale, înregistrate pe VetFast, sunt accesibile oricând, pe orice dispozitiv, fermierilor și pot fi partajate cu medici veterinari din comunitate pentru asistență la distanță sau stabilirea unei vizite pentru planul de tratament.

În același timp, fermierii pot beneficia de experiența altor crescători de animale din comunitate pentru a afla răspunsuri la întrebări pentru o mai bună îngrijire a animalelor.

VetFast este deocamdată gratuită și numără deja peste 1.000 de crescători de animale și medici veterinari.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...