VeroTherm investește într-o platformă industrială în zona limitrofă a capitalei

Producătorul local de polistiren și mortare uscate VeroTherm investește anul acesta în amenajarea unei platforme industriale în zona limitrofă a capitalei, pentru creșterea capacității de producție.

În prezent, Verotherm deține două unități de producție în Râmnicu Vâlcea, unde produce și comercializează polistiren și mortare uscate, atât sub sigla proprie, cât și sub marcă privată.

Fabricile din Vâlcea au în prezent o capacitate de producţie de 750.000 de metri cubi de polistiren şi de 100.000 de tone de mortare uscate pe an

În 2022 cifra de afaceri a companiei a crescut cu 20% față de anul precedent și a ajuns la aproximativ 12 milioane de euro, în timp ce profitul operaţional net a ajuns la aproape un milion de euro.

Totodată, compania a investit în 2022 peste 1 milion  de euro în utilaje noi, dar și în proiecte de eficientizare energetică.

Pe lângă facilitățile de producție, compania VeroTherm deține și flotă proprie de camioane cu capacităţi de la o tonă şi jumătate până la 24 de tone şi intenţionează să achiziţioneze camioane noi.

MAI MULTE | ȘTIRI FINANCIARE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Piața de pavele va crește la 165 milioane euro

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...