Verificare gratuită a sistemelor de protecție împotriva incendiilor pentru restaurante

FEQS Group, companie românească specializată în domeniul securității la incendiu a lansat un pachet de sprijin adresat restaurantelor bucureștene care s-au închis din cauza stării de urgență.

Sprijinul constă în oferirea unui pachet gratuit de verificare, optimizare și remediere rapidă a sistemelor de protecție împotriva incendiilor (centrale de detecție, senzori, sprinklere și hidranți, instalații de evacuare a fumului și gazelor fierbinți, pompe și bazine).

Inițiativa este menită să vină atât în sprijinul afacerilor bucureștene care s-au închis, dar și în sprijinul instituțiilor statului care se ocupă cu intervențiile pentru stingerea incendiilor, având ca principal pilon activitatea de prevenție, prin verificarea instalațiilor cu rol de securitate la incendiu.

Este suficient ca restaurantele care vor să beneficieze gratuit de acest program, să intre pe site-ul companiei www.feqs.ro și să completeze un formular.

Activitatea celor peste 60 de angajați ai FEQS Group în această perioadă este riguros organizată, fiind respectate toate normele de conduită recomandate sau impuse de statul român.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...