All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 25 mai | 2020

Verificare gratuită a sistemelor de protecție împotriva incendiilor pentru restaurante

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

FEQS Group, companie românească specializată în domeniul securității la incendiu a lansat un pachet de sprijin adresat restaurantelor bucureștene care s-au închis din cauza stării de urgență.

Sprijinul constă în oferirea unui pachet gratuit de verificare, optimizare și remediere rapidă a sistemelor de protecție împotriva incendiilor (centrale de detecție, senzori, sprinklere și hidranți, instalații de evacuare a fumului și gazelor fierbinți, pompe și bazine).

- Publicitate -

Inițiativa este menită să vină atât în sprijinul afacerilor bucureștene care s-au închis, dar și în sprijinul instituțiilor statului care se ocupă cu intervențiile pentru stingerea incendiilor, având ca principal pilon activitatea de prevenție, prin verificarea instalațiilor cu rol de securitate la incendiu.

Este suficient ca restaurantele care vor să beneficieze gratuit de acest program, să intre pe site-ul companiei www.feqs.ro și să completeze un formular.

Activitatea celor peste 60 de angajați ai FEQS Group în această perioadă este riguros organizată, fiind respectate toate normele de conduită recomandate sau impuse de statul român.

- Publicitate -

ULTIMELE

Coronacriza a trimis gigantul american Hertz în faliment

Criza economică generată de noul coronavirus a mai făcut o „victimă”, compania americană Hertz, care a declarat falimentul la 102 de ani...