Veranda Mall aniversează un an de la deschidere cu reduceri

Între 27 și 29 octombrie, Veranda Mall sărbătorește primul an de la deschidere, cu reduceri și activități pentru vizitatorii centrului comercial. Toți cei care vor veni la mall să se bucure de atmosfera de sărbătoare vor fi întâmpinați cu oferte dedicate, tort, șampanie, dar și ateliere speciale pentru copii.

„În primul an de activitate, ne-am dorit să fim cât mai aproape de locuitorii cartierului Obor, de cei care lucrează în proximitate, precum și de locuitorii din zonele învecinate, să le oferim un cadru plăcut, atractiv, în care să revină de fiecare dată cu drag. Atât prin opțiunile de shopping, cât și prin campaniile și evenimentele tematice, Veranda Mall a adus în zona Obor oportunități moderne de petrecere a timpului liber, adaptate trendurilor actuale. Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi pe parcursul primului an și îi așteptăm în weekendul aniversar, pentru a se bucura de activitățile special pregătite cu această ocazie.”, declară Maria Crăciun, Center Manager Veranda Mall.

3 zile de sărbătoare la Veranda Mall

Începând de vineri, 27 octombrie, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de reduceri instante oferite în cadrul acțiunii Un an într-o oră de reduceri ce va avea loc în hipermarketul Carrefour. Tot acolo, vor putea vizita târgurile comerciale, cu o selecție de produse speciale.

Sâmbătă, atmosfera de sărbătoare continuă. Cei mici sunt așteptați la atelierele Un an într-un desen de la 12:00 la 13:00, în zona Carrefour, la mezanin.

Momentul culminant va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, atunci când vizitatorii vor ciocni împreună un pahar de șampanie și vor servi din tortul aniversar Veranda Mall.

Și duminică clienții Veranda Mall vor beneficia de ofertele speciale, pregătite cu ocazia aniversării, iar târgurile aniversare din incinta Carrefour își vor aștepta în continuare vizitatorii.

Premii garantate pentru clienți

Cu prilejul weekendului aniversar, clienții Carrefour Veranda vor putea câștiga premii garantate la casele de marcat, unde au loc tombole din oră în oră, în perioada 27-29 octombrie, iar până la data de 29 octombrie, cumpărătorii se pot înscrie și la tombola aniversară pentru premiile în valoare de 1.000 de euro.

În weekendul 27-29 octombrie, și magazinele din Veranda Mall vor oferi discounturi și cadouri vizitatorilor. Printre brandurile care vor avea oferte speciale se numără Altex, CCC, Cupio, Decimas, Deichmann, Diamantini, Eco Clean, Exchange, Gerovital, Golden Rose, Gymboland, IQ Box Telekom, Kitchen Shop, Orange, Parfumeria El Divino, Sensiblu, Spartan, Tabacco Discount, Veer, Wineway.

Momentele speciale merită sărbătorite şi cu un film bun, de aceea The VR Cinema, primul cinematograf VR din România, îşi aşteaptă vizitatorii în Veranda Mall. Pentru momente de relaxare, VR Cinema Veranda a pregătit o selecţie de pelicule de realitate virtuală pentru toţi iubitorii de film care îşi doresc să experimenteze noi senzaţii.

Programul complet al aniversării Veranda Mall este disponibil aici.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...