Veranda Mall redeschide singurul patinoar în aer liber din Obor

Veranda Mall deschide, pentru al doilea an consecutiv, singurul patinoar în aer liber din zona Obor, cu o suprafață de 600 de metri pătrați.

„Zona Obor este extrem de cunoscută pentru capacitatea sa comercială, însă mai puțin pentru opțiunile de distracție și relaxare. Din acest motiv, ne dorim să le oferim familiilor din proximitate, dar nu numai, posibilitatea de a se recrea la patinoarul din Veranda Mall şi, astfel, să devenim una dintre primele lor alegeri atunci când vine vorba de modalităţi de petrecere a timpului liber. Anul trecut, mulţi dintre vizitatorii noștri s-au bucurat de momente de relaxare pe patine. De aceea, am redeschis patinoarul cu încrederea că și anul acesta familiile din cartier vor alege să se distreze împreună cu noi, la Veranda Mall” a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda.

Patinoarul este deschis zilnic, între orele 10:00 și 22:00, iar un bilet este valabil pentru întreaga zi. Prețul unui bilet variază în funcție de zilele de vizitare, astfel că, pentru o persoană, costul pentru accesul la patinoar în zilele de luni până joi este de 15 lei. În zilele de vineri până duminică, sărbători legale sau vacanțe, prețul biletului este de 20 lei. Persoanele care nu au experiență, dar care îşi doresc să înveţe să patineze, pot opta pentru un instructor, iar costul unei ore de inițiere este de 40 lei.

Patinoarul Veranda Mall oferă şi posibilitatea închirierii patinelor, costul unei perechi fiind de 15 lei pentru întreaga zi. Patinoarul are un total de 300 de perechi de patine, cu măsuri ce variază de la 23 și până la 47.

În 2016, peste 25.000 de persoane au ales să viziteze măcar o dată patinoarul din Veranda Mall. Sezonul acesta, patinoarul va fi deschis până la finalul lunii februarie 2018. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.verandamall.ro sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...