Veranda Mall Obor inițiază un amplu proces de extindere

Veranda Mall a intrat într-un amplu proces de extindere, ca urmare a cererilor venite din partea clienților săi. Lucrările suplimentare vizează întregirea mall-ului cu peste 6000 mp de spații noi, în special spații de divertisment.

Mixul de chiriași Veranda Mall va include World Class România, sucursala centrală BCR a Sectorului 2 și un cinematograf Multiplex cu 10 săli de proiecție.

Investițiile sunt estimate la 10 milioane de euro

Lucrările de reconfigurare au ca scop extinderea ofertei către comunitatea Veranda Mall. Această extindere vizează în principal complementarea spațiilor existente cu noi spații destinate distracției și alte opțiuni pentru petrecerea timpului liber.

Astfel, în urma extinderii, spațiile de restaurante și divertisment vor atinge un procent de 22% din totalul centrului comercial, o creștere cu 12 procente. Această creștere este în ton cu tendințele internaționale în ceea ce privește transformarea centrelor comerciale în centre de „lifestyle”. În piețele mature, se observă o înclinare către suplimentarea spațiilor destinate petrecerii timpului liber (cinematografe, restaurante, divertisment, fitness) până la un procent de 25% – 30% din suprafața închiriabilă.

„Încă de la început, stabilirea unui mix optim de chiriași a reprezentat un punct-cheie în apropierea față de comunitatea Veranda, dar și un element central al poziționării ferme pe piață ca mall de proximitate. Veranda va putea fi definit ca un centru de proximitate, dar și de lifestyle. Strategia de business pentru anul acesta a vizat și vizează extinderea spațiului comercial, întrucât ne dorim să fim singurul reper pentru consumatorii din zona Obor, oferindu-le acestora alternative de activități complexe și complete. În acest sens, este stabilită anul viitor și deschiderea unui cinematograf. În plus, avem discuții avansate cu branduri cunoscute din zona sport și fashion, care vor fi anunțate la momentul potrivit”, a declarat Valentin Dobrescu, noul Director Veranda Mall.

Valentin Dobrescu are o vastă experiență în domeniul imobiliar, în special în direcția expansiunilor și a dezvoltării. A ocupat funcția de Director Imobiliar la Hypermarketul Real, Director de Expansiune și Portofoliu la Takko Fashion, GM la Pepco România, iar din 2015 a fost numit Director de Proprietate și Investiție la Pepco, pentru Europa Centrală și de Est (membru al Consiliului Directorilor).

Gradul de ocupare actual al Veranda Mall ajunge la 96% din suprafața închiriabilă.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...