Veranda Mall Obor a fost echipat cu sisteme integrate Geze

GEZE este prezent în cel mai nou proiect comercial din București – Veranda Mall – prin sisteme de admisie a aerului proaspăt, uși glisante automate pentru căi de evacuare și soluții de desfumare adaptate special traficului intens al centrelor comerciale.

”În această perioadă ne concentrăm pe livrarea de soluții integrate și adaptate pentru proiecte noi precum clădiri premium de birouri, rețele de hypermarket-uri sau centre comerciale, iar Veranda Mall răspunde acestei direcții de dezvoltare. Astfel, am urmărit dotarea mall-ului cu tehnologii moderne precum sisteme de desfumare și admisie de aer proaspăt, uși glisante automate care să se integreze în designul elegant și discret al proiectului, dar mai ales să corespundă cu standardele de control și siguranță, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Specialiștii GEZE au implementat pentru siguranța și confortul clienților care trec pragul centrului comercial sisteme de admisie a aerului proaspăt: uși în două canaturi cu motoare GEZE K600 T, contraplăci electromagnetice și centrale THZ, precum și uși în două canaturi cu amortizoare GEZE TS 5000 ISM. Astfel se asigură deschiderea automată a ușilor și menținerea în poziție a acestora în caz de incendiu, dar și evacuarea fumului din zonele incendiate.

Protecția preventivă împotriva incendiilor este asigurată de soluțiile de închidere a ușilor ce au la bază amortizoarele hidraulice GEZE TS 5000 ISM. Acestea sunt admise pentru uși antifoc și antifum cu două canaturi și permit un control secvențial al închiderii ușilor, canatul activ fiind menținut deschis „în așteptare”, până la închiderea celui pasiv.

Pentru căile de acces din parcarea centrului comercial s-au utilizat ușile glisante liniare GEZE ECdrive, o soluție fiabilă ce integrează tehnologie și software de ultimă generație, necesară pentru numeroase cicluri de acționare și rezistență la uzură. Materialele de înaltă calitate și echipamentul de comandă modern garantează performanțe înalte ale produsului și fiabilitate în cele mai mici detalii.

Ventilarea corectă a centrului comercial se realizează prin sistemele de acționare cu piston GEZE E 250 NT în variantă compactă. Acestea au un domeniu mare de aplicare pentru deschiderea directă a ferestrelor și o forță de tracțiune și presiune de 750 N. În ceea ce privește evacuarea fumului și gazelor fierbinți, instalațiile GEZE RWA 100NT sunt o soluție completă ce au în componență un sistem de acționare electrică cu piston E250NT, montat pe profilul ramei și un set de console mecanice cu zăvorâre.

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...