Veranda Mall îi așteaptă pe copii cu numeroase surprize

Veranda Mall îi așteaptă pe copii, de joi până duminică, să descopere piesele de teatru, atelierele de creație, jocurile, concursurile şi momentele de jonglerii, la care au acces gratuit.

În același timp, părinţii şi bunicii pot profita de reducerile de până la 70% oferite de magazinele din Veranda Mall.

„Ne dorim ca Veranda Mall să fie acel spațiu în care familiile aleg să-și petreacă împreună timpul liber, să meargă la shopping, să ia masa la restaurant sau să se relaxeze la patinoar. Obiectivul nostru este să punem la dispoziția celor care ne trec pragul opțiuni pentru întreaga familie. Astfel, ne bucurăm că putem să oferim copiilor acces gratuit la numeroase spectacole de teatru şi ateliere, activităţi menite să le dezvolte creativitatea. Iar părinţii se pot bucura, în această perioadă, de reducerile de sezon, multe dintre magazinele din Veranda Mall având discounturi de până la 70%”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltatorul centrului comercial Veranda Mall.

În fiecare joi și vineri din luna ianuarie, de la ora 18:00, Compania LuMiOlar, ce activează în cadrul Centrului Cultural Petre Ţuţea, va da viață unor povești pentru copii prin spectacole de teatru de animaţie. Pe 12 ianuarie, micii vizitatori vor putea urmări celebra poveste “Sarea-n bucate”, iar weekendul începe, pe 13 ianuarie, cu o frumoasă piesă de teatru de sezon: “Fetiţa care iubeşte zăpada”. Pe 19 şi 20 ianuarie, artiştii de la LuMiOlar revin în Veranda Mall, pentru a face cunoştinţă copiilor cu “Doi fraţi năzdrăvani” şi vor scoate la iveală legătura dintre “O lumină şi o cortină”. În ultima săptămână din lună, pe 26 şi 27 ianuarie, vor fi puse în scenă piesele “Prâslea cel Voinic şi merele de aur” şi “Panaghia – fata muntelui”.

În același timp, în fiecare weekend, Teatru la Cinema a pregătit o serie de activități dedicate copiilor. Sâmbătă, cei mici pot participa, începând cu ora 17:00, la jocuri, concursuri și jonglerii, precum și la alte momente surpriză. Ziua se va încheia cu tradiționala poveste de seară. Duminica începe cu un spectacol de teatru, de la ora 14:30, și continuă cu ateliere de creație, de la ora 16:30. Programul complet poate fi consultat pe site-ul Veranda Mall.

Nu în ultimul rând, familiile pot petrece timp împreună și pot face mișcare pe Patinoarul Veranda, deschis zilnic în intervalul 10:00 – 22:00.

Pe parcursul întregii luni, chiriașii din centrul comercial au pregătit reduceri consistente la multe produse, iar mai multe informații sunt disponibile pe site sau pe pagina de Facebook Veranda Mall.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...