Veniturile Veeam au crescut cu 21% în primul trimestru din 2020

Veeam Software a anunțat astăzi o creștere veniturilor recurente anuale (ARR) de 21% în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Veeam are peste 375.000 de clienți. Compania a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor dintre primii 5 furnizori și comparativ cu media generală a pieței, atât secvențial (9,8%), cât și de la an la an (20,5%) în al doilea semestru din 2019.

Echipa Veeam România a câștigat premiul categoriei Customer Experience oferit la Gala ABSL Awards, inițiativă ajunsă la a V-a ediție care  recunoște cele mai inovatoare și valoroase servicii de afaceri din România.

Categoria în care a câștigat Veeam premiază cele mai de success relații cu clienții. Criteriile luate în calcul sunt modul de prestare a serviciilor de afaceri, satisfacția clienților și relația individuală pe care o stabilesc cu aceștia.

Veeam a lansat o soluție pentru administrarea completă a datelor și protecția mediilor cloud-hibrid – Veeam Availability Suite v10. Cu peste 150 de caracteristici și îmbunătățiri noi – inclusiv suport NAS modern, recuperare instantanee multi-VM și protecție sporită împotriva ransomware – descărcările unice ale soluției v10 au depășit deja 175.000 în doar două luni de când a fost disponibil.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...