All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

sâmbătă | 30 mai | 2020

Veniturile Veeam au crescut cu 21% în primul trimestru din 2020

Centrul comercial Shopping Park Mediaș, de lângă Kaufland, se extinde

Centrul comercial Shopping Park Mediaș își mărește suprafața comercială la peste 16.900 mp și va deveni cel mai mare retail park din...

Veeam Software a anunțat astăzi o creștere veniturilor recurente anuale (ARR) de 21% în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Veeam are peste 375.000 de clienți. Compania a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor dintre primii 5 furnizori și comparativ cu media generală a pieței, atât secvențial (9,8%), cât și de la an la an (20,5%) în al doilea semestru din 2019.

- Publicitate -

Echipa Veeam România a câștigat premiul categoriei Customer Experience oferit la Gala ABSL Awards, inițiativă ajunsă la a V-a ediție care  recunoște cele mai inovatoare și valoroase servicii de afaceri din România.

Categoria în care a câștigat Veeam premiază cele mai de success relații cu clienții. Criteriile luate în calcul sunt modul de prestare a serviciilor de afaceri, satisfacția clienților și relația individuală pe care o stabilesc cu aceștia.

Veeam a lansat o soluție pentru administrarea completă a datelor și protecția mediilor cloud-hibrid – Veeam Availability Suite v10. Cu peste 150 de caracteristici și îmbunătățiri noi – inclusiv suport NAS modern, recuperare instantanee multi-VM și protecție sporită împotriva ransomware – descărcările unice ale soluției v10 au depășit deja 175.000 în doar două luni de când a fost disponibil.

- Publicitate -

ULTIMELE