Velux România are un nou sediu central

Începând cu 2018, VELUX România transformă din temelii o hală industrială foarte veche într-un nou spațiu de birouri și showroom. Lumina naturală, suprafețele vitrate mari, confortul și facilitățile unei clădiri moderne sunt doar câteva din avantajele noului spațiu.

Fosta platformă industrială Tractorul, lansată în 1925, ca fabrică de avioane și apoi transformată din 1946 într-o uzină de producție pentru utilaje agricole, care a devenit în timp unul dintre primii zece producători mondiali din industrie, este o emblemă pentru Brașov.

Azi, Coresi Business Park este unul dintre cele mai ample proiecte de regenerare urbană din România care a transformat fosta platformă industrială Tractorul într-un parc de business, vibrant, cu numeroase spații de birouri neconvenționale, contemporane unde sunt găzduite companii internaționale și locale, iar VELUX România este una dintre ele.

„Pentru noul birou cu showroom, am pornit de la ideea pe care am susținut-o mereu: orice spațiu se poate reinventa la nesfârșit. Așa am văzut potențialul de amenajare și am dat valoare unui spațiu foarte vechi și degradat. Este vorba despre o veche hală industrială, care în trecut era recunoscută drept <<biserica>> – din cauza acoperișului sub formă de cupolă. Noul interior, a cărui amenajare a fost o adevărată provocare, este manifestul nostru pentru un spațiu de locuit sănătos, plin de lumină naturală și aer proaspăt. În calitate de lideri de piață, setăm astfel noi standarde și ne reinventăm, printr-un nou concept de birou și de showroom care pune în practică valorile grupului: dedicația, respectul reciproc, îmbunătățirea permanentă, ințitativa locală, sincronizarea”, spune Noemi Ritea, director general VELUX România.

Open space cu suprafețe vitrate mari

Noul birou este un open space cu suprafețe vitrate mari și spații generoase, unde lumina naturală pune în valoare mobilierul în stil minimalist, nordic. Liniile simple ale mobilierului urmăresc tendințele contemporane de amenajări interioare, în timp ce accentele roșii respectă branding-ul companiei. Este un interior care a fost gândit astfel încât să pună accentul și pe colaborarea dintre colegi: prin suprafețele deschise și prin locurile de întâlnire formale și informale.

Din noul spațiu nu lipsesc soluțiile de iluminat VELUX: o fereastră pentru acoperiș tip terasă VELUX, model CVP cu acționare electrică cu telecomandă a fost montată într-o sală de întâlniri, în coffee point și în două grupuri sanitare s-au folosit tuneluri solare, astfel încât lumina naturală pătrunde și în cele mai întunecate zone ale biroului.

La interior, clima poate fi controlată separat în fiecare birou, iar izolarea fonică este un adevărat atu, care oferă intimitate. Sala mare de meeting de la etaj se poate transforma oricând într-un spațiu de training modern pentru desfășurarea cursurilor pentru angajați sau pentru parteneri, fiind dotată cu toate echipamentele și infrastructura tehnică necesare. În același timp, platforma din fața biroului poate fi transformată într-un mic spațiu expozițional pentru cursurile practice care se fac alături de parteneri.

Și, pentru că VELUX România a încurajat mereu un stil de viață sănătos și un echilibru între orele de muncă și timpul liber, noul sediu este plasat strategic: în imediata apropiere există un parc mare, cu numeroase facilități pentru activități în aer liber, dar și o cantină cu un meniu divers și o cafenea. Tot în zonă este și cel mai mare centru comercial din Brașov care asigură accesul angajaților la facilități, precum restaurante, bănci și la cel mai nou centru de fitness și piscină din Brașov.

Un concept nou de showroom

„Chiar dacă noul spațiu nu se află într-o mansardă, am reușit să aducem în România un concept nou de showroom cu mai multe funcțiuni, unele în premieră. Astfel, alături de colegii noștri din Danemarca am creat un display personalizat pe care sunt prezentate aproape toate produsele noastre, lucru imposibil de făcut pe un acoperiș adevărat”, mai spune Noemi Ritea, director general VELUX România.

Cei care vor vizita de acum showroom-ul VELUX România, vor avea ocazia să testeze și să admire în detaliu atât produsele din gama Standard și Standard Plus, dar mai ales produsele Premium care nu sunt expunse nicăieri în țară: balconul Cabrio, fereastra de fum, ieșirea pe acoperiș, elementele verticale, ferestre pentru acoperiș terasă și altele.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...