Velux anticipează o creștere a cererii pentru ferestrele de mansardă

velux active netatmo

VELUX anticipează crearea unor noi fluxuri de cumpărare, prin creșterea cererii pentru ferestre de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă. 

Din luna aprilie, VELUX lansează o nouă gamă de ferestre de mansardă eficiente energetic, cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă, la un preț extrem de atractiv. Scopul este de a reduce consumul de energie și de a ajuta fiecare proprietar să aibă o locuință călduroasă pe perioada iernii.

O astfel de mișcare reprezintă răspunsul Grupului la așteptările tot mai mari ale clienților în ceea ce privește eficiența energetică și la reglementările europene care introduc cerințe mai stricte pentru ferestre, începând cu 2021. Noua ofertă VELUX va schimba piața ferestrelor de mansardă din România în favoarea clienților care caută soluții mai eficiente din punct de vedere energetic.

Înainte, doar câțiva investitori își puteau permite ferestrele de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din 3 foi de sticlă. Am decis să schimbăm această situație pentru ca soluțiile de înaltă calitate să fie disponibile tuturor. Suntem mândri că putem oferi clienților noștri ferestre de mansardă cu parametri excelenți, care oferă un confort deosebit pentru utilizatori și au prețuri accesibile, subliniază directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.

VELUX este prima companie din industrie care oferă fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, la un preț extrem de atractiv și, prin urmare, reușește să satisfacă cererea din piață într-un mod cu totul nou.

Clienții vor putea obține acest nou produs la un preț comparabil cu o fereastră de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din două foi de sticlă, fără a face niciun compromis de la calitate.

Ceea ce proprietarii de case percepeau până acum ca pe un lux, va fi acum disponibil pentru tot mai multe persoane. Cu noua noastră poziționare de produs, facem fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, un produs accesibil pentru întreaga piață, a declarat directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.

Așteptările doamnei Noemi Ritea cu privire la mutarea strategică a companiei VELUX România anticipează apariția unor noi fluxuri de cumpărare, cum ar fi creșterea cererii pentru ferestre de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă.

Noile ferestre de mansardă VELUX sunt disponibile în diferite mărimi și tipuri de finisaje, lemn aparent sau îmbrăcat în poliuretan, care nu necesită întreținere, precum și cu sisteme de deschidere în partea de sus sau de jos.

Îmbunătățirea eficienței energetice

VELUX introduce această noutate ca răspuns la o creștere a cererii pentru soluții eficiente energetic a proprietarilor de case. Economisirea energiei și îmbunătățirea calității vieții s-au dovedit a fi doi factori principali atunci când proprietarii de case dezvăluie motivul pentru care doresc să renoveze casele lor (concluziile raportului VELUX Healthy Homes Barometer 2015).

Costurile energetice reprezintă o preocupare majoră în rândul clienților noștri și noua noastră fereastră de mansardă este un partener pe care te poți baza în amenajarea locuințelor călduroase și eficiente energetic. Noua fereastră de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă este un produs al viitorului, și ne așteptăm ca această gamă să fie o zonă de creștere, spune directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.

Toate variantele de ferestre VELUX cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă sunt echipate cu un sistem de izolație unic, ThermoTechnologyTM, oferind un scut suplimentar puternic și eficient energetic împotriva frigului și a curenților de aer. Valoarea U a izolării termice pentru noile ferestre este de 1,1 W/m2K și reprezintă o îmbunătățire cu 15% a valorii U pentru fereastra cu geam termoizolant alcătuit din două foi de sticlă.

Chiar dacă știrea cea mai importantă a anului se referă la fereastra de mansardă cu geam termoizolant alcătuit din trei foi de sticlă, VELUX a îmbunătățit și eficiența energetică a ferestrei de mansardă clasice, cu geam termoizolant alcătuit din 2 foi de sticlă și a crescut izolarea termică pe fereastră cu 7%, ajungând la o valoare U de 1.3 W/m2K.

Întregul nostru program de produse a fost optimizat pentru a ne asigura că obțineți o eficiență energetică îmbunătățită, indiferent de alegerea tipului de fereastră și a sistemului de deschidere. Fiecare are dreptul la produse de calitate, la prețuri accesibile, spune directorul general al VELUX România, Noemi Ritea.

VELUX Healthy Homes Barometer 2015 este un studiu trans-european al percepției europenilor despre legătura dintre sănătate și locuire.