VELUX Active: ferestre de mansardă controlate automat

VELUX anunță dezvoltarea parteneriatului cu compania Netatmo, companie specializată în soluții revoluționare pentru case inteligente.

Această colaborare răspunde cererii tot mai mari de produse dedicate caselor inteligente, fiind în același timp o parte integrantă din obiectivul VELUX de a lansa pe piață produse inovatoare.

Soluția VELUX Active va fi disponibilă pe piață din această toamnă și îi va ajuta pe utilizatori să aibă grijă de sănătatea lor, asigurându-le cele două elemente fără de care viața nu ar putea exista: lumina naturală și aerul proaspăt.

În curând, casa te va ajuta să ai grijă de sănătatea ta, asigurându-ți multă lumină naturală și aer proaspăt, exact atunci când ai nevoie de ele. De peste 75 de ani, VELUX creează un mediu de viață mai bun pentru consumatori, iar parteneriatul cu Netatmo reprezintă un pas înainte pentru furnizarea de confort, bunăstare, eficiență energetică și securitate, spune Jørgen Tang-Jensen, CEO VELUX Group.

Casele inteligente, controlate de la distanță, prin dispozitive interconectate vor schimba total felul în care consumatorii interacționează cu locuințele lor. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să se gândească că trebuie să deschidă ferestrele pentru a aerisi, să tragă jaluzelele sau rulourile pentru a se apăra de soare sau pentru a dormi. Prin VELUX Active, toate acestea vor putea fi programate astfel încât să funcționeze automat, asigurând un climat interior optim, aer proaspăt și protecție. În același timp, sistemul va putea fi utilizat foarte ușor și pe modul automat, utilizatorul având control total asupra acestuia.

Soluția VELUX Active se referă la controlul inteligent al ferestrelor de mansardă și al rulourilor VELUX INTEGRA prin WiFi, alături de o aplicație pentru mobil dedicată, disponibilă pentru sistemele iOS și Android. Pe baza unor parametri de climat interior, cum ar fi temperatura, nivelul de iluminare naturală, umiditate și nivelul de CO2, utilizatorii vor putea să controleze ferestrele de mansardă și accesoriile acestora, asigurându-și astfel un climat interior optim pe tot parcursul zilei.

VELUX este o companie inovatoare în industria construcțiilor atunci când vine vorba despre produse dedicate caselor inteligente, iar pentru a dezvolta produse de ultimă generație lucrează mereu cu parteneri strategici precum Apple sau Netatmo.

Conceptul VELUX Active a fost deja distins cu două premii importante în cadrul CES 2017 (Consumer Electronics Show, din Las Vegas, Nevada, USA) la categoriile Smart Home și Eco-design & Tehnologii Sustenabile.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...