Veeam Software își extinde spațiul de birouri cu 50% în Business Garden

Veeam Software se extinde cu 2.300 mp în Business Garden București, pentru a-și găzdui echipa din România, aflată în creștere. Compania și-a propus să își mărească personalul cu 50% în acest an, ajungând astfel la 600 de angajați la sfârșitul anului 2019, față de 400 la începutul anului.

Noul spațiu de birouri, amplasat într-o clădire construită recent în apropierea zonei Grozăvești, adaugă 250 de stații de lucru pentru a răspunde extinderii echipei locale a companiei Veeam în următorii trei ani. Împreună cu cele trei etaje ocupate în AFI Park 5, Veeam Software atinge aproape 7.500 mp în România.

„Am crescut într-un ritm foarte rapid la nivel local, evoluând de la zero la o companie cu peste 400 de oameni în numai trei ani. Extinderea spațiului nostru de lucru a fost un pas natural, întrucât intenționăm să continuăm creșterea echipei locale, prin recrutarea unor oameni valoroși și talentați în hub-ul nostru. Prin urmare, aceștia pot construi o carieră completă, urmând toate fazele ciclului de viață al produsului: de la marketing la vânzări, finanțe și asistență tehnică. Suntem hotărâți să le oferim angajaților noștri un traseu clar de creștere și dezvoltare în cadrul companiei, oferindu-le oportunități constante de a evolua și de a dobândi noi abilități. Drept urmare, peste 20% dintre angajații noștri au fost promovați, atât pe verticală, cât și pe orizontală de când am început operațiunile în România”, a declarat Andrei Romanescu, Managing Director Veeam Software Romania.

Creșterea și extinderea locală continuă este în concordanță cu rezultatele puternice ale companiei-mamă. Veeam Sotfware tocmai a raportat o creștere anuală de 26% a veniturilor globale recurente pentru trimestrul II din 2019, în timp ce, recent, a depășit 1 miliard de dolari în înregistrările anuale.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...