Vatis Tech oferă o acuratețe de 97% la transcrierea vocii în text, pentru limba română

Tehnologia de recunoaștere vocală bazată pe inteligență artificială dezvoltată de Vatis Tech ajunge la o acuratețe de 97% la transcrierea vocii în text, pentru limba română.

Primii doi giganți mondiali care pun la dispoziția publicului astfel de tehnologii au o acuratețe mai mică, de 90% pentru limba română.

Până în prezent, Vatis Tech a transcris deja 1.147.560 de minute de înregistrări audio video și procesează în fiecare lună un volum în continuă creștere.

Pentru a folosi platforma, un utilizator trebuie doar să-și facă un cont și să încarce fișierele audio sau video pe care le dorește transcrise. Perioada de testare gratuită este de 10 ore de conținut audio sau video ce poate fi transformat în text.

Ulterior, tehnologia se poate achiziționa pe baza unor pachete de abonament pentru un număr minim de ore incluse, începând de la prețul de 1 euro / oră de conținut.

Pentru un abonament fără angajament de ore costul este de 2 euro / oră, plata fiind la numărul de ore de conținut transcris.

O oră de conținut de audio sau video este transcrisă automat și rapid în doar 15 – 18 minute.

Vatis Tech este o companie fondată de Adrian Ispas, Alexandru Topală și Emanuel Nazare în anul 2020, trei experți în dezvoltare software.

În martie anul acesta s-a alăturat echipei pentru dezvoltarea vânzărilor Gabriel Mureșanu, un executiv cu o experiență de peste 25 de ani.

Compania a beneficiat în septembrie 2021 de o rundă de finanțare de tip pre-seed, în valoare de 200.000 euro, din partea mai multor investitori.

Lucrează deja cu tehnologia Vatis Tech companii precum mediaTrust, mWare, Agerpres, Klarmedia, Evenimentul Zilei sau diverse instituții guvernamentale.

CITEȘTE ȘI: Google, avertisment pentru cei peste 2 miliarde de utilizatori Chrome

- publicitate -