Various Brands a deschis două magazine noi în București și Bacău

Various Brands deschide alte două magazine până de Crăciun, în București și Bacău, și încheie anul cu o rețea formată din 26 de magazine fizice și un shop online.

Various Brands AFI Cotroceni din București s-a deschis astăzi, 18 decembrie. Acest magazin, situat la etajul 1, are o suprafață de 80 metri pătrați.

Cel de-al doilea magazin va fi inaugurat pe data de 24 decembrie, în Arena Mall Bacău, tot la etajul 1, suprafața utilă a acestuia fiind de 117 metri pătrați.

Investiția în cele două noi magazine Various Brands se ridică la aproximativ 400.000 euro și cuprinde atât amenajarea spațiilor cât și stocul de produse de la cele mai renumite branduri la nivel internațional, precum Nike, Puma, Jordan, adidas și multe altele.

„Cu toate incertitudinile aduse de această pandemie, suntem mândri să spunem că ne-am depășit targetul inițial de expansiune pentru 2020 și am pus pe harta țării șase noi magazine în cinci orașe-cheie”, a declarat Nicolae Popa, co-owner Various Brands.

Cele două noi magazine Various Brands vin cu 10% extra discount pentru orice produs achiziționat în perioada 18-20 decembrie din magazinul din București, respectiv 24-27 decembrie, din magazinul din Bacău.

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...