Various brands a deschis al 20-lea magazin în Promenada Mall Sibiu

Various brands a deschis al 20-lea magazin din țară în Promenada Mall Sibiu, la etajul 1. Retailerul național de articole sport are, până în prezent, magazine în 15 orașe mari din România și aduce iubitorilor modei street style cu accente sport articole vestimentare de la branduri consacrate la nivel internațional, precum Nike, ADIDAS, Puma, Reebok, New Balance, Converse și multe altele.

Magazinul a fost foarte bine primit, după cum afirmă și owner-ul Nicolae Popa: „Sibiul prezintă un real potențial prin interesul locuitorilor pentru articolele vestimentare sport. Deschiderea unui nou magazin Various brands a venit ca o extensie necesară și ne bucurăm că putem satisface nevoile clienților noștri cu produse de calitate de la branduri renumite la nivel internațional. Suntem mândri că am ajuns la magazinul de linie cu numărul 20 și acesta a fost deschis la Sibiu, după doar câteva luni de la inaugurarea celuilalt magazin în același oraș.

La deschiderea celui de-al 20-lea magazin de linie, retailerul Various brands a pregătit în noua locație o serie de acțiuni menite să încurajeze oamenii să facă mișcare.

- publicitate -

trebuie să citești