Varianta de ocolire a municipiului Zalău va fi contruită de chinezi

CNAIR a desemnat câştigătorul procedurii de atribuire a contractului având ca obiect „Proiectare şi execuţie Varianta de ocolire a municipiului Zalău între DN 1F km 79+625 – DJ 191C”.

Ofertantul desemnat câştigător este ASOCIEREA SYNOHIDRO CORPORATION LIMITED (China) – GOOD PROD S.R.L. (România), cu preţul de 185.538.106,56 Lei fără TVA şi un punctaj total de 100 puncte, din care 60 de puncte pentru componenta financiară şi 40 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este 6 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuţie a lucrărilor, iar perioadă de garanţie a lucrărilor de 84 de luni.

Obiectul contractului îl reprezintă proiectarea şi execuţia lucrărilor pentru constructia variantei de ocolire a municipiului Zalău în lungime de 5,535 km, care include proiectarea şi execuţia a 5 viaducte şi 2 poduri, precum şi a intersecţiilor giratorii cu DN1F şi cu DJ 191C.

In perioada imediat urmatoare C.N.A.I.R. S.A. va demara procedura de semnare a contractului de achiziţie publică.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...