Vânzările online de flori vor crește cu 15% în acest an de Valentine’s Day

  • FlorideLux.ro estimează că vânzările online de flori vor crește cu 15% în acest an de Valentine’s Day față de 2019.
  • Pentru ziua de 14 februarie, compania preconizează triplarea numărului de comenzi zilnice.
  • Pentru Dragobete, compania se așteaptă la o creștere a comenzilor cu aproximativ 40% față de o zi obișnuită.
  • Cele două sărbători vor genera circa 12% din totalul vânzărilor anuale.

Pentru Ziua Îndrăgostiților, FlorideLux a lansat colecția „Prelude 2020”, în oferta căreia se regăsesc produse noi precum: cutiile în formă de inimă din catifea, trandafirii din aur de 24K, trandafirii de săpun, dar și câteva produse de lux în componența cărora se află trandafiri de Ecuador.

De asemenea, clienții vor găsi în noua colecție și pachete pentru îndrăgostiți sau clasicele buchete de trandafiri roșii.

Potrivit reprezentanților companiei, prețul mediu pe care clienții FlorideLux îl vor plăti pentru un buchet de flori de Valentine’s Day va fi de 250 lei. Cel mai scump aranjament floral din oferta pentru Ziua Îndrăgostiților sunt inimile tridimensionale din trandafiri criogenați care ajung la prețul de 1.000 euro.

Din datele FlorideLux.ro, în topul orașelor care vor genera cele mai multe vânzări de Ziua Îndrăgostiților se află București, urmat de Constanța, Timișoara, Brașov, Ploiești și Cluj-Napoca. Cei mai mulți dintre clienții florăriei în această perioadă sunt bărbați, în proporție de 80% din totalul de clienți.

- publicitate -