Vânzările LOFT green apartments s-au dublat în ultimele șase luni

Vizionările pentru unitățile din LOFT green apartments au crescut cu 40% față de ultimul trimestru din 2020, iar vânzările s-au dublat în primele 6 luni din 2021.

În acest moment, prima fază a proiectului este vândută integral, iar pentru întregul complex gradul de ocupare a ajuns la 85%.

Complexul LOFT green apartments are în total trei imobile și 154 de apartamente de tip studio, 2 camere și 3 camere.

Blocul 2 este finalizat, urmează predarea apartamentelor către proprietari, iar blocul 3 va fi gata până la finalul anului.

Designul proiectului este unul de tip loft și include materiale cât mai brute precum betonul, cărămida, lemnul, ferestre mari și o înălțime de până la 2,9 metri a locuințelor. 

Complexul are un sistem cu pompe de căldură geotermice care folosesc energia regenerabilă a pământului pentru încălzire, răcire și apă caldă.

LOFT green apartments are zero emisii de CO2 și nu folosește combustibili fosili pentru încălzire, fiind singurul complex rezidențial de apartamente care nu necesită racordare la gaze.

Prețurile pornesc de la 50.625 euro + tva pentru locuințele de tip studio, 2 camere de la 73.125 euro + tva, iar 3 camere de la 100.125 euro + tva.

CITEȘTE ȘI: LOFT Green Apartments a câștigat premiul pentru arhitectură Big SEE 2022

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...