Vânzările de flori de Halloween vor crește cu 20% în acest an

Trending

FlorideLux.ro estimează că vânzările din apropierea sărbătorii de Halloween vor crește cu 20% în acest an față de aceeași perioadă a anului trecut.

Cu această ocazie, compania a lansat și o nouă colecție cu aranjamente florale și decorațiuni specifice acestei perioade, care potrivit estimărilor interne vor genera venituri de aprox. 15.000 euro.

În noua colecție pentru Halloween din acest an, clienții florăriei vor regăsi aranjamente florale în dovleci, buchete de flori cu pânză de păianjen, coșuri cadou cu lumânări și decorațiuni, aranjamente de masă cu trandafiri criogenați, dar și decorațiuni inedite potrivite acestei sărbători.

Nuanțele predominante în colecția special creată pentru Halloween sunt roșul intens, portocaliul specific toamnei, dar și nuanțele de cupru și accentele de negru.

Potrivit companiei, prețul unui aranjament floral de Halloween va începe de la 159 lei, cost care asigură livrarea gratuită oriunde în țară, iar cel mai scump va ajunge la aprox. 100 de euro.

Ambele variante reprezintă aranjamente florale în dovleci, iar prețul variază în funcție de dimensiunea lor și de florile folosite.

În plus, la orice comandă de minimum 159 lei, clienții vor primi un breloc gratuit în tematica sărbătorii.  

- Publicitate -

Ultimele

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a ajuns la 9%

Rata de adoptare a vehiculelor electrice în România a urcat vertiginos până la 9% în 2022, marcând o creștere...

Trebuie să citești