Vânzări record în luna octombrie pentru proiectul rezidențial Novum 56

Peste 40 de unități rezidențiale au fost vândute într-o singură lună în ansamblul Novum 56 din cartierul Militari, anunță dezvoltatorul Novum Invest și Crosspoint Real Estate.

Proiectul cuprinde în prima fază 704 de unități rezidențiale, dintre care 165 garsoniere, 539 de apartamente cu două, trei camere și 867 de locuri de parcare.

Vândute în proporție de 90%, primele trei corpuri finalizate ale primei faze ale dezvoltării cuprind un număr total de 286 de apartamente și garsoniere ce urmează să fie predate clienților în următoarele luni, la obținerea recepției.

În prezent, dezvoltatorul a demarat lucrările de construcție pentru următoarele patru corpuri de locuințe din această fază, în care va livra în total 418 unități, prima scară fiind vândută deja în proporție de 65%.

Termenul de predare pentru următoarele două corpuri din această etapă, este programat spre finalul anului 2024. Valoarea investiției pentru faza întâi este estimată la peste 21 milioane euro.

CITEȘTE ȘI: AFI Europe a finalizat faza I a complexului rezidențial AFI City

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...