Vânzări de 53 milioane euro pentru Nordis Group de la începutul anului

Nordis Group a înregistrat vânzări de 53 milioane euro în acest an, cu peste 550 de unități achiziționate de clienți în toate ansamblurile companiei.

Un procent de peste 50% dintre apartamente s-a vândut în ansamblul Nordis Mamaia atât în corpurile dezvoltate în prima etapă, cât și în etapa a doua a proiectului.

Cele mai multe vânzări au avut loc în luna august, în plin sezon estival, atunci când s-au vândut peste 200 de proprietăți. 

În urma statisticilor referitoare la profilul clienților Nordis, peste 88% dintre cumpărători dețin și alte investiții în domeniul imobiliar.

Totodată, o proporție de 67% dintre aceștia sunt antreprenori sau manageri. 

Anul acesta, Nordis Group a lansat spre vânzare etapa a doua a proiectului Nordis Mamaia, care cuprinde 1.000 de apartamente rezidențiale și alte facilități.

În această vară, compania a demarat construcția a două proiecte noi, Nordis Sinaia și Nordis View, imobilul rezidențial premium de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză din București.

În luna octombrie a acestui an, compania va începe lucrările pentru ansamblul Nordis Brașov, proiectul hotelier și rezidențial de 5 stele care va fi dezvoltat pe Drumul Poienii.

- Publicitate -

Ultimele

Modele de afaceri care pot beneficia de pe urma cutiilor de autoformare

Cutiile de autoformare sunt un tip de ambalaj ce sunt utilizate într-o arie vastă de domenii. Scopul lor este...