Vânzări de 2,5 milioane de euro pentru Asmita Gardens, în aprilie

Asmita Gardens a reusit in luna aprilie a acestui an performanta de a vinde 21 de apartamente cu o valoare totala de peste 2,5 mil. Euro. 

„Rezultatele lunii aprilie reprezinta un barometru al increderii cumparatorilor nostri in proiectul Asmita Gardens si dorinta lor de a achizitiona apartamente realizate la standarde ridicate, cu finisaje de foarte buna calitate la un pret bun intr-o zona centrala din Bucuresti. In luna aprilie am reusit sa vindem 21 de apartamente cu o valoare insumata de peste 2,5 mil. euro. Este cea mai spectaculoasa crestere inregistrata de un dezvoltator imobiliar din Bucuresti din 2007 pana in present, depasind chiar si rezultatele foarte bune obtinute de noi pana acum. In plus, alegerile facute de cumparatori, majoritatea achizitiilor fiind apartamente de doua camere sau apartamente de trei camera, ne arata dorinta acestora de a cumpara un apartament in care sa locuiasca pe termen lung impreuna cu familia lor” a declarat Andreea Comsa, sefa Departamentului Real Estate din cadrul EURO INSOL.

In luna aprilie au fost achizitionate 4 apartamente de 4 camere (141 mp utili), 10 apartamente de 3 camere (104 mp utili), 5 apartamente de 2 camere (70 mp utili) si 2 apartamente studio (42 mp utili). Dintre acestea, 11 au fost achizitionate cu plata integrala, trei prin credite bancare si 7 prin rate direct la dezvoltator.

Acest complex rezidential este compus din sapte turnuri cu un numar total de 765 de apartamente dintre care 60 de apartamente cu 4 camere, 296 apartamente cu 3 camere, 332 apartamente cu 2 camere, 70 de garsoniere, 7 penthouse-uri, 5.900 mp de spatii comerciale si 9.000 mp de gradini, locuri de joaca pentru copii si spatii verzi. Pana in prezent s-au vandut 444 de apartamente, si mai raman disponibile 314.

Ansamblul, construit de Strabag, beneficiaza de acces securizat, izolare fonica, peste 800 de locuri de parcare, supermarketul „La doi pasi”, cel mai mare centru SPA dintr-un ansamblu rezidential – „168 Sport”, dotat cu 210 de aparate cardio si echipamente free weight, piscina interioara, jacuzzi, saune, hammam si masaj. In plus, ansamblul este foarte usor accesibil din centrul orasului (10 min. de zona Unirii si 5 min de zona Tineretului) si beneficiaza de acces la doua statii de metrou.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...