Vânzări de 10 milioane de euro în 2015 pentru ansamblul The Park

Dezvoltatorul lituanian Hanner anunță că vânzările din proiectul The Park Apartments au atins o valoare de aproximativ 10 milioane de euro în 2015.

Valoarea medie a unei tranzacții a fost de 85.000 de euro. Cele mai căutate unități au fost cele de trei și patru camere. Cea mai mare tranzacție înregistrată a fost în valoare de 155.000 EUR, cu TVA inclus, iar cea mai mică de 59.000 EUR.

Media vânzărilor lunare a înregistrat o creștere puternică în a doua parte a anului 2015, datorită unui proiect unic de branding pe piața locală, care a inclus un parteneriat strategic cu unele dintre cele mai importante echipe de arhitecți și designeri din România. Aceștia au propus concepte diferite de amenajare, cu bugete rezonabile și realizate aproape exclusiv cu design românesc, care evidențiază atu-urile acestui proiect și valorile Hanner. În plus, clădirile THE PARK 2, 3 și 4 din proiect vor avea o altă arhitectură, dar și un proiect de peisagistică extrem de complex, pentru aproximativ 2.000 mp de spații verzi și de recreere.

„Clienții actuali provin majoritar din domenii tehnice, în special IT, și sunt foarte atenți la modul în care investesc sumele de care dispun. Designul ne-a ajutat în comunicarea stilului de viață promovat în The Park Apartments și a avantajelor proiectului”, declară Silviu Grigorescu, Country Manager Hanner România. „Clădirile din ansamblu au fost realizate cu o atenție deosebită la detalii precum izolarea termică, siguranța la incendii, compartimentare și gradul de utilizare a spațiului construit” a adăugat el.

Printre avantajele oferite clienților de proiectul The Park Apartments se numără apartenența la o comunitate deja puternică, cu valori comune, localizarea clădirilor aproape de parc, școli, grădinițe, spitale și mari centre de shopping, dar și calitatea lucrărilor de construcții precum și o listă amplă de idei de amenajare și de abordare a spațiilor interioare.

Echipa Hanner a colaborat în 2015 cu nouă echipe de designeri și arhitecți celebri din România. Acest proiect a implicat un număr record de produse de design românesc prezente într-un proiect rezindențial. Colaborarea cu arhitecții vizează și apartamentele din clădirea THE PARK 2.

În prima parte a anului 2015 Hanner a finalizat vânzarea primului bloc din proiect. În prezent cea de a doua clădire se află aproape de stadiul de recepție, iar clienții sunt interesați să tranzacționeze și apartamente off-plan din clădirile THE PARK 3 și 4, pentru care s-au încheiat deja contracte.

Hanner lucrează în paralel la cele 3 clădiri noi ale proiectului THE PARK Apartments. Data finală de livrarea a întregului proiect ar putea fi avansată cu un an dacă ritmul vânzărilor se va menține la acelați nivel, respectiv 2017. The Park este un ansamblu rezidențial care va totaliza 430 de apartamente și care atrage investiții totale de circa 40 milioane de euro.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...