Vanzari bune, stocuri epuizate si noi proiecte imobiliare in Zona de Sud

Sud Rezidential.ro, site dedicat ansamblurilor rezidentiale amplasate in zona de sud a Capitalei, confirma oficial ca piata imobiliara din aceasta zona inregistreaza cele mai bune rezultate din ultima vreme.

Dezvoltatorii conceptului Studio Plus anunta vanzarea in totalitate a cladirii din Bd-ul Brancoveanu -Luica si lansarea pe piata a celor doua imobile din Bd-ul Alexandru Obregia – Grand Arena, ce au in componeneta 100 de garsoniere cu preturi ce pornesc de la 26.800 euro.

In ceea ce priveste vanzarea proiectului Studio Plus Oltenitei Residence pus in vanzare la inceputul anului 2011, conform celor declarate de Bogdan Valceanu dezvoltatorul acestor proiecte, vanzarea imobilelor a ajuns deja la 50% din capacitate.

Gama Invest societate de investitii imobiliare anunta vanzarea in totalitate a proiectului Gama Residence, situat pe Sos. Oltenitei si anunta inceperea urmatorului proiect numit Gama Residence 2, ce va cuprinde 2 imobile compuse din locuinte mixte, cu acces usor la mijloacele de transport in comun si la Metrou Dimitrie Leonida.

Metropolitan Residence ansamblu rezidential amplasat in Zona De Sud a capitalei, anunta ca a atins pragul de 90% la capitolul imobile vandute din cele 100 de apartamente finalizate si deja isi extinde capacitatea cu inca 100 de unitati locative a caror constructie a inceput deja, cu termen de finalizare finalul anului 2011, ajungand astfel la un numar total de 200 unitati locative.

Aceste cifre arata interesul manifestat de clienti pentru produsele imobiliare din sudul capitalei, iar daca la aceste fapte mai adaugam si dezghetarea pietei, ce este drept, usor timida pe segmetul case-vile unifamiliale, si un interes crescut pentru loturile de teren amplasate in zone cu infrastructura completa si drumuri asfaltate pentru constructia locuintelor individuale, putem spune ca asistam la o dezghetare completa a pietei imobiliare din Zona De Sud.

Preturile practicate de marile ansambluri rezidentiale din Zona de Sud a capitalei sunt in general situate intre 850 e/mp si 950 e/mp util si variaza in functie de ampalsament, grad de finisare, etaj sau locatie.

Mai multe detalii despre ansamblurile rezidentiale din sudul Bucurestiului gasiti pe Sud Rezidential.ro.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...