V7 Startup Studio va inaugura un spațiu de coworking în Palas Iași

Spațiul va avea o suprafață de aproximativ 800 mp, cu extindere la 2.000 mp până la sfârșitul anului viitor

În clădirea United Business Center 3 (UBC) din ansamblul Palas Iași se va inaugura, în al doilea trimestru al acestui an, un spațiu de coworking dezvoltat de V7 Startup Studio.

Proiectul este structurat pentru a acomoda 90 de birouri, atât în zona open space, cât și în spații private, complet utilate și amenajate. În plus, va avea acces la o terasă de aproximativ 200 mp cu vedere către Palatul Culturii.

Spațiul mai include săli de întâlniri, sală de evenimente corporate, zone de relaxare cu expoziții de artă, zonă open space pentru întâlniri informale, bibliotecă, bucătărie de tip cafenea, zona de printing și papetărie.

CITEȘTE ȘI: Regus este jucătorul de co-working al anului

În clădirile United Business Center din Palas Iași au birouri peste 70 de companii etalon în industriile tehnologiei și automotive. Aici lucrează 9.000 de angajați.

V7 Startup Studio este destinat echipelor mici și medii, dar și freelancerilor. Compania a avut impact în carierele a peste 4.000 de persoane din zona corporate si non-profit, 2.000 de antreprenori si freelanceri.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...