Uterque Băneasa, primul magazin al retailerului în România

Uterque este brand destinat consumatorilor de modă care preferă piesele ce nu se demodează ușor şi care sunt confecţionate cu mare atenţie la detalii, din materiale de foarte bună calitate.

Magazinul Uterque Băneasa se găsește la parterul centrului comercial.

Cu peste 100 de magazine deschise în întreaga lume, brandul Uterqüe este parte a portofoliului Inditex, lider global în crearea şi distribuţia de articole vestimentare, şi are la bază filozofia conform căreia accesoriile reprezintă completarea perfectă a unei ţinute desăvârşite.

Articolele de îmbrăcăminte Uterqüe sunt special create pentru a rezista probei timpului şi sunt menite să devină piese indispensabile pentru orice femeie independentă care apreciază stilul elegant şi sofisticat.

Prin adăugarea unei componente moderne puternice, Uterqüe găseşte echilibrul perfect şi aduce articole de îmbrăcăminte şi accesorii ce devin adevărate vedete, punând în valoare o siluetă serioasă, sofisticată şi elegantă, la preţuri atractive.

Magazinul deschis în Băneasa Shopping City păstrează atmosfera specifică a unui boutique, o atmosferă unică şi specială, cu mobilier în culori calde şi un spațiu generos luminat cu instalații avangardiste.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...