Uterque Băneasa, primul magazin al retailerului în România

Uterque este brand destinat consumatorilor de modă care preferă piesele ce nu se demodează ușor şi care sunt confecţionate cu mare atenţie la detalii, din materiale de foarte bună calitate.

Magazinul Uterque Băneasa se găsește la parterul centrului comercial.

Cu peste 100 de magazine deschise în întreaga lume, brandul Uterqüe este parte a portofoliului Inditex, lider global în crearea şi distribuţia de articole vestimentare, şi are la bază filozofia conform căreia accesoriile reprezintă completarea perfectă a unei ţinute desăvârşite.

Articolele de îmbrăcăminte Uterqüe sunt special create pentru a rezista probei timpului şi sunt menite să devină piese indispensabile pentru orice femeie independentă care apreciază stilul elegant şi sofisticat.

Prin adăugarea unei componente moderne puternice, Uterqüe găseşte echilibrul perfect şi aduce articole de îmbrăcăminte şi accesorii ce devin adevărate vedete, punând în valoare o siluetă serioasă, sofisticată şi elegantă, la preţuri atractive.

Magazinul deschis în Băneasa Shopping City păstrează atmosfera specifică a unui boutique, o atmosferă unică şi specială, cu mobilier în culori calde şi un spațiu generos luminat cu instalații avangardiste.

- Publicitate -

Aproape două treimi dintre români au făcut economii în ultimele 12 luni

Românii încearcă să se pregătească pentru situațiile neprevăzute făcând economii. Astfel, peste 64% dintre respondenții români ai unui sondaj...

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...