Ușile premium GEZE, acces cu stil în clădirea de birouri Green Gate

.
.

GEZE România a fost ales să furnizeze pentru cea mai nouă clădire de birouri de clasă A din București – Green Gate, uși rotative automate integral din sticlă TSA 325NT GG, uși batante automate Slimdrive EMD și TSA 160NT, amortizoare de înaltă calitate TS5000 și TS3000, dar și partiții din sticlă cu diverse configurații.

 

”Am remarcat o tendință pozitivă a anului acesta în ceea ce privește creșterea de solicitări pentru produse premium, complexe tehnologic, care satisfac exigențe ridicate de design. În acest trend, se încadrează și clădirea de birouri Green Gate, proiect în care s-au solicitat și utilizat sisteme și materiale de ultimă generație. Fiind o clădire clasa A, am ales să furnizăm o serie de produse din gama premium, echipate cu accesorii de siguranță si confort, similare cu modelele livrate pe piețele din Vestul Europei și în conformitate cu standardele Uniunii Europene”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

 

”Green Gate este singurul proiect bazat pe un concept urban verde care aduce inovația în prim plan, fapt pentru care parteneriatul cu GEZE a decurs firesc în echiparea cu sisteme certificate ”green”, special dezvoltate pentru a satisface conceptele de siguranță la incendiu, asigurarea căilor de evacuare, barrier-free building. Toate acestea beneficiind bineînțeles de un design minimalist, contemporan”, a completat Sheila Giafer, Commercial Manager Green Gate.

 

Pe lângă componenta funcțională, ușile rotative automate reprezintă punctul focal al unei fațade în zona accesului în clădire.  Modelul TSA 325NT GG instalat în clădirea Green Gate oferă un efect puternic de izolare împotriva curentului de aer, a intemperiilor și a zgomotului, asigurând o separare eficientă a climatului interior de cel exterior și contribuind la economisirea energiei. Acționarea și sistemul de control, integrate complet în pardoseală, au permis utilizarea unui plafon filigran din sticlă cu înălțimea de doar 17 mm care contribuie la aspectul minimalist si elegant al constructiei.

 

Conceptul complet de siguranță obținut prin multitudinea de sisteme de protecție integrabile utilizate a reprezentat atât o prioritate cât și o provocare pentru specialiștii GEZE, obținându-se un grad maxim de siguranță fără a afecta designul exterior minimalist al ansamblului.

 

Automatizările destinate ușilor batante Slimdrive EMD si TSA 160NT au o fiabilitate ridicată, ideale utilizării în clădirile cu trafic ridicat, având de asemenea avantajul unei funcţionări silenţioase. Fiind prevăzute cu un motor performant si rezistent la uzură,  sistemele mai sus menționate contribuie la reducerea semnificativă a costurilor de mentenanță. Toţi parametrii automatizărilor, inclusiv funcția Push&Go, sunt ușor configurabili și adaptabili necesităților de trafic specifice fiecărui proiect. Ambele variante sunt certificate pentru a fi instalate pe uși rezistente la foc și/sau etanșe la fum, fiind complet integrabile în cadrul sistemelor de desfumare, control acces şi BMS ale clădirii.

 

În proiectul Green Gate au fost utilizate vârfurile gamei de amortizoare GEZE, modele premium TS 5000 si TS 3000 V înglobează un număr impresionant de funcții într-o formă cu un design discret si elegant.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...