Used Products deschide al doilea magazin din România, la Timișoara

Filiala locală a retailerului olandez Used Products, specializat în vânzarea de produse noi şi pre-utilizate, deschide al doilea magazin în franciză, la Timișoara.

Unitatea, care necesită o investiție de peste 50.000 euro, va fi inaugurată la începutul lunii octombrie, în acest moment spațiul fiind în curs de amenajare.

Magazinul se va situa în centrul istoric al orașului, aproape de zona pietonală din Piața Victoriei și are 80 de metri pătrați.

Stocul inițial de produse al Used Products Timișoara se va ridica la peste 2.000, printre care diferite modele de telefoane, tablete, laptopuri, jocuri pentru copii, ceasuri, etc.

Primul magazin Used Products a fost deschis în anul 2018 la Cluj-Napoca.

În prezent, compania are peste 50 de magazine în Olanda, Belgia, Spania, România și, de curând, Germania.

În 2020, filiala locală a retailerului olandez a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 4 milioane de lei, cu 70% mai mult decât nivelul raportat în anul precedent.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...