Ursus Breweries aduce în România brandul de bere Kozel

Kozel a apărut în anul 1874 și înseamnă „țap” în limba cehă, iar un tip de bere neagră se numea la acea vreme „bock”, cuvânt care înseamnă „țap” în germană.

Kozel este disponibil atât în varianta de 330 ml, la sticlă, cât și la doză de 500 ml. Portofoliul include Kozel Premium, o bere blondă și Kozel Dark.

Aceasta a depășit așteptările în toate țările în care s-a lansat, fiind cea mai vândută bere dark din Cehia, conform studiilor realizate de Nielsen Retail Audit în anul 2021.

Brandul Kozel este exportat și savurat în peste 50 de țări din întreaga lume, precum Finlanda, Suedia, Germania, Austria, Slovenia, Croația, Polonia, Cehia, Italia, Coreea de Sud.

Momentul lansării brandului în România este marcat de construcția impunătoare a unui țap, cu o înălțime de 15 metri, vizibil de la o distanță de 2 kilometri.

Țapul gigantic este amplasat pe platoul Băneasa Shopping City București, iar vizitatorii pot admira construcția și degusta cele două tipuri de bere Kozel, în perioada 24-29 mai.

CITEȘTE ȘI: Microberăria Bere București de Cartier se extinde cu bani de la OTP

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...