Ursus Breweries a inaugurat în fabrica din Brașov o nouă linie de îmbuteliere

Ursus Breweries a inaugurat în fabrica din Brașov o nouă linie de îmbuteliere, noi depozite, laboratoare și spații de birouri, ca parte a unei investiții strategice de 50 de milioane de euro începute în 2020.

Noua linie de îmbuteliere se bazează pe tehnologie de ultimă generație și este instalată într-o clădire nou construită. Pentru a permite integrarea acesteia, au fost făcute multiple îmbunătățiri din punct de vedere tehnologic.

Pentru a opera mai eficient, Ursus Breweries a construit, de asemenea, și un depozit nou la parterul noii clădiri, care are o suprafață de 1.800 mp, organizând și un alt depozit de 1.200 mp pentru ambalaje.

Alături de acestea, investiția include noi laboratoare, spații de birouri suplimentare și noi facilități pentru cei peste 200 de colegi care lucrează în fabrica de bere.

Investiția a cuprins și o serie de îmbunătățiri care au în vedere componenta sustenabilității și va fi continuată până în 2024, când fabrica de bere din Brașov va beneficia și de o nouă instalație de filtrare a berii.

CITEȘTE ȘI: Berea Ursus va fi produsa intr-o cladire veche de 100 de ani

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...