All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

UPU a Spitalului Județean Sfântu Gheorghe, modernizată cu fonduri europene

Fondurile sunt alocate prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 8, Obiectivul specific 8.2B ce finanțează dezvoltarea infrastructurii sanitare din unitățile de primiri urgențe (UPU).

Proiectul, cu valoare totală de peste 7,88 milioane lei, va fi terminat până la finalul anului viitor și a fost semnat chiar la sediul UPU Sfântu Gheorghe.

- Publicitate -

Spitalul este cel mai important din regiune și a beneficiat de finanțare pe mai multe paliere, pentru modernizare în perioada 2007-2013 și pentru dotări noi în saloane printr-un proiect al Ministerului Sănătății semnat la finalul anului trecut.

Actuala cerere de finanțare asigură fondurile necesare pentru a achiziționa echipamente medicale și pentru a îmbunătăți accesul cetățenilor la servicii de urgență performante.

Valoarea totală a inițiativei pregătite de CJ Covasna este de 7.888.157,34 lei, din care valoarea finanțării nerambursabile alocate de MDRAP, în calitate de Autoritate de Management, este de 6.447.960,55 lei, respectiv 98% din valoarea eligibilă a proiectului (peste 1,4 milioane euro).

- Publicitate -

S-AR PUTEA SĂ ÎȚI PLACĂ

MONEY BUZZ! EXCLUSIV