UPC a închiriat 6.000 mp în faza a doua The Bridge Basarab

Forte Partners a închiriat o suprafață de aproape 6.000 de metri pătrați din clădirea The Bridge 2 către UPC România. Noul birou UPC România va fi sediul central al companiei, consolidând astfel operațiunile din două locații, sediul din Nordului și cel din Sema Park, începând din 2019.

„Căutăm întotdeauna soluții optime pentru echipa noastră, iar selectarea proiectului The Bridge este o alegere naturală, având în vedere standardele de calitate și de sustenabilitate implementate în aceste spații de birouri de Forte Partners. Ne bucurăm să inaugurăm, în cursul anului 2019, noul sediu central cu facilități excelente pentru angajații noștri, într-un concept modern, care va permite consolidarea sediilor noastre din București. Organizarea dinamică a noului spațiu susține și cultura noastră organizațională, facilitând schimbul de experiență și conectarea echipelor”, a declarat Cristian Osadczuk, Director Financiar UPC România.

„UPC România este al treilea chiriaș important pe care îl avem în clădirile The Bridge, după ce anul trecut am reușit să realizăm două dintre cele mai importante tranzacții de închiriere de pe piață. Este o dovadă a capacității noastre de a deservi clienții pe măsura așteptărilor lor, dar și o confirmare a faptului că România oferă contextul necesar pentru ca marile companii multinaționale să-și extindă și să-și consolideze activitățile”, a declarat Geo Mărgescu, CEO și co-fondator Forte Partners.

Tranzacția a fost realizată cu sprijinul companiei de consultanță imobiliară Colliers International România, care administrează proiectul The Bridge. 

„După aproape un deceniu petrecut în locațiile actuale, clientul nostru a luat o decizie strategică prin relocarea sediului într-o zonă aflată în plină expansiune din punct de vedere al pieței de birouri. Acest pol emergent găzduiește proiectul ultramodern dezvoltat de Forte Partners și ales de către client prin prisma potențialului de creștere a satisfacției angajaților”, a declarat George Didoiu, Associate Director Office Agency în cadrul Colliers International Romania.

Proiectul de birouri THE BRIDGE, dezvoltat de Forte Partners, a primit recent certificarea LEED Platinum, cu cel mai ridicat scor de certificare LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) acordat de US Green Building Council (USGBC) unei proprietăți din România. Clădirea The Bridge 2, cu o suprafață închiriabilă de 21.000 mp, este în prezent în construcție și va fi finalizată în trimestrul patru al acestui an.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...