Universitatea Transilvania Brașov va avea unul dintre cele mai moderne cămine studențești

Compania Națională de Investiții (CNI) va construi unul dintre cele mai moderne cămine studențești din România, de care va beneficia Universitatea Transilvania Brașov.

Proiectul are o valoare de peste 31 milioane lei și reprezintă una dintre cele mai importante investiții dedicate modernizării și îmbunătățirii condițiilor de învățământ pentru studenți.

Construcția căminului va fi realizată în 22 de luni, dintre care primele două vor fi dedicate activității de proiectare.

Căminul va avea 103 camere duble și va cuprinde și două locuri dedicate persoanelor cu dizabilități.

Fiecare cameră va fi dotata cu grup sanitar propriu, mobilier (paturi, birouri, dulap, frigider și etajere) și balcon pe toată lățimea camerei de cazare.

Clădirea nouă va fi prevazută cu spații comune, precum săli de lectură, spălătorie/uscătorie, sală de mese sau chicinetă.

Cu o suprafață desfășurată de 5.598 mp și un regim de înălțime 2S+P+4E+5Eretras+6Eretras, clădirea va fi prevazută cu parcare subterană, cu o capacitate de 34 de locuri, din care 3 destinate persoanelor cu dizabilități.ă).

Universitatea Transilvania din Brașov cuprinde, în prezent, 18 facultăți din diferite domenii și desfășoară activități educaționale pentru aproximativ 19.000 de studenți.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...