United Colors of Benetton și Liu Jo au deschis unități în Fashion House Militari

Mărcile italiene United Colors of Benetton și Liu Jo au deschis magazine, pe o suprafață totală de peste 500 metri pătrați, în Fashion House Militari.

Cele două branduri vor oferi clienților reduceri zilnice de până la 70%, pe tot parcursul anului.

United Colors of Benetton și Liu Jo completează noua galerie de 2.600 de metri pătrați, inaugurată în noiembrie anul trecut, în urma unei investiții de 350.000 euro.

Fashion House Outlet Centre Militari are o suprafață de 14.000 metri pătrați și 60 de magazine ale unor branduri internaționale și locale.

Printre brandurile prezente în centrul comercial se numără Adidas, Puma, Sizeer, Otter, Diesel, US Polo, Under Armour, English Home, Levi”s, Lee Cooper-TimeOut-KVL, Factory Outlet, Guess, Desigual, Cacharel, Triumph și Tom Tailor.

Grupul lucrează la deschiderea unui al doilea centru outlet în București – Fashion House Pallady, amplasat la ieșirea pe autostrada A2.

Noul outlet va găzdui peste 60 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și aproximativ 300 de locuri de parcare.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...