Unirii View, cea mai înaltă clădire de birouri din centrul Bucureștiului, e gata

Unirii View, cea mai înaltă și modernă clădire de birouri din centrul Bucureștiului, a fost finalizată în timp record în urma unei investiții de aproximativ 33 de milioane de euro. 

Unirii View este amplasat pe Bulevardul Corneliu Coposu și domină peisajul, cu o înălțime de 73 de metri desfășurată pe 19 etaje supraterane plus o parcare subterană generoasă împărțită pe trei niveluri, clădirea devenind rapid noul reper al zonei centrale a Capitalei. Unirii View are o suprafațâ închiriabilă de aproximativ 17.300 de metri pătrați și este pre-închiriat în proporție de peste 80%. Printre principalele companii care și-au stabilit sediul în noua clădire reper din centrul Capitalei se numără NTT Data România, Spaces, H&M, Pernod Ricard România și Red Bull România.

„Am dezvoltat un proiect-destinație pentru companiile care vor să își desfășoare activitatea în cel mai central punct al orașului. Unirii View nu este doar cea mai vizibilă clădire din zonă ci și un proiect cu specificații tehnice excelente și o arhitectură deosebită pentru București, cu accente art-deco care creează o prezență distinctă în mulțimea de construcții de sticlă și oțel din această perioadă. În plus, Unirii View este o investiție de succes, atrăgând companii de top active în România, și un prim pas al companiei noastre pe piața locală de real estate”, a declarat Yves Weerts, președintele Weerts Group, investitorul din spatele Unirii View.

Yves Weerts este un antreprenor de naționalitate belgiană care a derulat mai multe investiții pe piața imobiliară din România, precum dezvoltarea și vânzarea Deva Logistics Park către fondul de investiții CTP.

„Suntem in discuții foarte avansate cu mai multe companii și estimez că procesul de închiriere al Unirii View se va finaliza foarte curând. Ne-am atins obiectivul de a oferi chiriașilor o clădire de birouri de ultimă generație, în care să își dezvolte afacerile într-un mediu de lucru prietenos pentru angajați. În același timp, am conturat o nouă destinație de birouri pe piața bucureșteană, Unirii View devenind astfel din toate punctele de vedere o poveste de succes”, a declarat Andreea Păun, managing partner al companiei de consultanță imobiliară Griffes, care s-a ocupat de strategia comercială a proiectului, de la închirierea spațiilor de birouri și până la marketing, într-o abordare integrată.

Unirii View este de asemenea una dintre clădirile din București cu cel mai eficient etaj, având o lățime de 12 metri între fațadă și nucleul clădirii, fără stâlpi sau alte elemente de structură. Proiectul oferă o eficiență a spațiului peste standardele actuale ale pieței de birouri, prin caracteristici unice ca lipsa stâlpilor de susținere sau a altor elemente de structură pe nivel, etaje precablate, înălțimea netă de 2,9 metri pe nivel, generator de curent electric cu capacitate alocată în funcție de nevoile chiriașilor și un sistem de ventilație care permite o densitate de o persoană la opt metri pătrați. Clădirea este deservită de nouă lifturi care integrează tehnologia Port a Schindler, asigurând astfel un o circulație rapidă între etaje.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...