UNIQA Asigurări, creștere de 11% pe segmentul de asigurări non-auto în 2020

UNIQA Asigurări a raportat la finalul anului 2020 o creștere de 11% pe segmentul de asigurări non-auto, comparativ cu 2020, înregistrând prime brute subscrise în valoare de 33,7 milioane euro.

Activitatea UNIQA Asigurări de viață a continuat să fie susținută de vânzarea asigurărilor tradiționale, compania încheind anul 2020 cu un avans pe acest segment de aproape 5% față de 2019.

Volumul de prime brute subscrise din asigurările de viață a înregistrat o valoare totală de 17,1 milioane euro, conform IFRS, cu 3% sub cea din anul anterior.

Profitul net cumulat al celor două companii UNIQA la finalul anului 2020 se situează la nivelul de 3,2 milioane euro, conform IFRS.

Potrivit datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară, UNIQA continuă să se numere printre companiile de asigurări din România cu cele mai puține nemulțumiri adresate de clienți.

Astfel, la finalul ultimului trimestru din 2020, UNIQA Asigurări și UNIQA Asigurări de viață au înregistrat un număr total de 237 de reclamații, în scădere comparativ cu situația din aceeași perioadă a anului anterior.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...