Uniprest Instal a încheiat 2020 cu o cifră de afaceri de peste 33 milioane euro

Uniprest Instal a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de peste 33 milioane euro, iar în primul trimestru al acestui an a înregistrat o creștere de 19%.

Aceste rezultate se datorează faptului că zona de construcții și lucrări de instalații și-a revenit după perioada de restricții, din mai-iunie 2020, iar acum se află pe un trend ascendent. 

Pentru 2021, compania își propune să atingă o cifră de afaceri la 37 milioane euro.

Totodată, Uniprest Instal se axează în acest an pe diversificarea gamei de produse cu două branduri distribuite în exclusivitate în România, Remeha și Comisa.

Companial a fost înființată în 2009 și are sediul social și depozitul central la Târgu Mureș.

Uniprest Instal comercializează instalații, echipamente de încălzire și deține o gamă completă și variată de produse HVAC.

Începând cu ianuarie 2010, societatea face parte din grupul olandez Rensa, specializat de peste 65 de ani în comerțul en-gros al produselor HVAC-S.

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...