Unilever investește 20 milioane de euro într-o nouă fabrică în Ucraina

Unilever va investi 20 milioane de euro într-o nouă unitate de producție în regiunea Kiev din Ucraina. Construcția va începe anul acesta, fabrica urmând să fie inaugurată în 2024.

Noua fabrică Unilever va crea aproximativ 100 de locuri de muncă și va fabrica produse de îngrijire personală, inclusiv șampoane și geluri de duș, pentru branduri precum Dove, Axe, TRESemmé și Clear.

Fabrica va fi construită la cele mai înalte standarde de mediu, folosind tehnologii ce au la bază energia regenerabilă, contribuind astfel la atingerea obiectivului global Unilever, de zero emisii nete până în 2039.

Centrul va aproviziona cu precădere piața locală ucraineană, dar prezintă viitor potențial de export pe piețele europene.

Compania vinde produsele proprii, utilizate de 3,4 miliarde de oameni în fiecare zi, în peste 190 de țări. Cei 127.000 de angajați au generat vânzări de 60,1 miliarde euro în 2022.

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Unilever a prelungit contractul de închiriere cu Băneasa Business & Technology Park

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...