All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 10 iulie | 2020

UniCredit este „Cea mai bună bancă de private banking din România”

UniCredit Bank a fost desemnată Cea mai bună bancă de private banking din România de către revista Global Finance în cadrul World’s Best Private Banks 2020.

Grupul UniCredit a fost desemnat „Best Private Bank în Europa Centrală și de Est”, precum și „Cea mai bună bancă de private banking pentru antreprenori din CEE”.

UniCredit Bank a fost recunoscută de către revista Global Finance drept „Cea mai bună bancă de private banking din România” în cadrul celei de-a cincea ediții anuale a World’s Best Private Banks Awards 2020.Grupul UniCredit a câștigat în cadrul aceleeași categorii și în Austria (Schoellerbank) și Cehia.

- PUBLICITATE -

Grupul UniCredit a fost desemnat și World’s Best Private Bank 2020 în Europa Centrală și de Est.

În plus, UniCredit a fost selectată și drept „Cea mai bună bancă de private banking pentru antreprenori” în CEE.

Câștigătorii, potrivit descrierii Global Finance, sunt băncile care deservesc cel mai bine nevoile specifice ale persoanelor care au dețineri financiare importante pe care caută să și le consolideze, prezerve și să le transmită mai departe. Câștigătorii nu sunt întotdeauna cele mai mari instituții, ci mai degrabă cele mai bune – cele cu calități pe care indivizii le evaluează foarte mult atunci când aleg un furnizor.

Ceremonia de acordare a premiilor va avea loc la New York, în luna februarie.

„Este o mare onoare pentru noi să fim recunoscuți drept Cea mai bună bancă de Private Banking din Europa Centrală și de Est și să primim alte recunoașteri pentru activitatea noastră în țări ca Austria, Republica Cehia și România”, au declarat Gianfranco Bisagni și Niccolo UbertalliCoCEOs Commercial Banking, CEE. „Suntem mândri de capacitatea noastră de a construi relații durabile cu clienții noștri astfel încât să continuăm să fim alegerea lor. Aceste premii dovedesc valoarea eforturilor noastre permanente de a fi lideri în furnizarea unor soluții de investiție relevante și inovatoare clienților interesați de administrarea deținerilor lor în piețele unde ne desfășurăm activitatea.

- PUBLICITATE -