UniCredit Bank, dobândă de 3,5% pe an pentru depozitele noi în lei

Clienţii persoane fizice ai UniCredit Bank pot beneficia de o dobândă de 3,5% pe an pentru orice depozit nou de minim 10.000 lei constituit în perioada 2 iunie 2020 – 2 septembrie 2020, prin intermediul aplicaţiilor Online Banking sau Mobile Banking.

Dobânda de 3,5% pe an se acordă pentru depozitele la termen în lei, constituite prima dată în perioada campaniei, în valoare de minim 10.000 lei și în limita unei valori cumulate de maximum 1.000.000 lei per client, urmând ca la scadență acestea să se prelungească automat cu dobânda în vigoare la momentul respectiv.

„Prin această nouă campanie vrem să le oferim clienților noștri persoane fizice posibilitatea de a economisi beneficiind de o dobândă foarte competitivă în piață pentru produsele din această categorie și să îi încurajăm, totodată, să folosească instrumentele digitale oferite de UniCredit – aplicațiile Online și Mobile Banking, la care au acces gratuit”, a declarat Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail în cadrul UniCredit Bank.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...