UniCredit Bank deschide o sucursală exclusiv pentru acordarea de credite ipotecare

UniCredit Bank a organizat în București, într-o locație din Piața Charles de Gaulle, primul Mortgage Center propriu din țară.

Această sucursală este dedicată exclusiv activității de acordare de credite ipotecare, un concept pe care, în timp, banca îl va extinde și către alte orașe.

Mortgage Center dispune de o echipă dedicată de experți în activitățile pe care le presupune accesarea unui credit pentru achiziția unei locuințe.

Un studiu al băncii în rândul persoanelor care au trecut prin procesul de achiziție a unui credit ipotecar a indicat faptul că, pentru clienți, atunci când aleg o instituție financiară pentru a accesa un credit ipotecar este relația cu specialistul din sucursală.

Urmează, în ordinea importanței acordate, experiența anterioară cu banca respectivă, costul împrumutului și criteriile de eligibilitate pentru împrumut.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...