Unicarm va mai deschide încă 15-20 de supermarketuri în 2011

Compania Unicarm din judeţul Satu Mare a anunţat că îşi va continua anul acesta extinderea şi va mai deschide încă 15-20 de supermarketuri, extinzându-şi astfel reţeaua formată în prezent din 55 de unităţi.

„Pentru acest an ne-am propus să deschidem între 15 şi 20 de magazine tip supermarket, în funcţie de cum vom primi finanţarea de la bănci. Anul acesta va fi mai slab decât 2010 şi cu mult mai slab decât anii precedenţi. Situaţia economică nu are cum să se îmbunătăţească, nici vorbă de aşa ceva. În primul rând, băncile nu mai dau bani, iar oamenii nu au de unde să facă rost de bani pentru investiţii”, a declarat proprietarul Unicarm, omul de afaceri Vasile Lucuţ, citat de Mediafax.

Reprezentantul companiei a mai precizat că anul trecut Unicarm a investit în magazine şi centre logistice aproximativ 20 de milioane de euro.

Unicarm deţine şi 55 de magazine, în judeţele Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Sălaj, Suceava, Bihor şi Cluj, prin care comercializează o parte importantă din producţie. De asemenea, compania are depozite în Timiş, Sibiu, Braşov, Iaşi, Bacău şi Bucureşti.

Compania produce carne, mezeluri, conserve, articole de panificaţie, patiserie, cofetărie, lactate şi îngheţată.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...