Unde este cel mai mare risc de infectare cu Sars-Cov-2?

Trending

Bookingham a realizat un studiu pentru a descoperi cât de riscante consideră oamenii că au devenit activitățile pe care înainte le făceau fără să se gândească prea mult la acest aspect.

Astfel, 49% dintre participanții la studiu consideră mersul la sală ca fiind foarte periculos. La polul opus se află sportul în aer liber, considerat foarte periculos de doar 3% dintre oameni.

48% dintre români au spus că e riscant să mergi în interiorul localurilor, dar 40% dintre aceștia consideră că riscurile sunt minime atunci când ieși la masă, în aer liber.

Un procent foarte mare, 88% dintre respondenți, au afirmat că nu li se pare deloc periculos să-și comande mâncare la domiciliu.

66% dintre respondenți consideră că gradul de infectare cu virusul SARS-COV-2 este unul scăzut dacă ești nevoit să mergi la doctor.

În aceeași notă, doar 14% dintre ei afirmă că e riscant să mergi cu animalul de companie la veterinar în această perioadă. 

Întrebați cât de riscant percep mersul la biserică în vremuri de pandemie, 41% consideră că riscul de infectare cu virusul SARS-COV-2 e unul foarte mare.

Alți 29% percep că pericolul e mediu, în timp ce 30% dintre respondenți spun că riscurile de îmbolnăvire sunt minime dacă mergi la biserică.  

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești