Una din cinci locuințe vândute în complexul Adora Forest

Aproape un sfert din locuințele disponibile în primul bloc din complexul rezidențial din Timișoara au fost vândute, în primele cinci luni de la inaugurare.

Situat în apropiere de zona Dumbrăvița, lângă Pădurea Verde, noul bloc are 107 apartamente realizate la cele mai înalte standarde de calitate, ceea ce a și generat un mare interes în rândul timișorenilor.

Zona este una dintre cele mai bine cotate din Timișoara, iar blocul este conectat la oraș printr-un drum asfaltat și dispune de locuri de parcare, precum și de un loc de joacă.

Adora Forest dispune de o compartimentare inteligentă, prin care o mare parte din apartamente beneficiază de o extra-cameră inclusă în preț. Această cameră poate avea funcționalități multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă, până la birou sau atelier pentru hobby-uri.

“Am creat un produs rezidențial de calitate superioară, cu gândul la tinerii specialiști din Timișoara, un oraș puternic dezvoltat economic, care continuă să atragă personal calificat pentru companiile din zonă, inclusiv din județele limitrofe”, explică Andreea Hamza, directorul de marketing și vânzări al proiectelor Adora.

Adora Forest are cel mai bun raport preț/suprafață/calitate pentru garsonierele și apartamentele de două și trei camere, cu finisaje de calitate superioară și costuri de întreținere performante datorită materialelor de construcție folosite. Prețurile sunt cuprinse între 41.500 euro și 66.500 euro (exclusiv TVA).

Proiectele Adora au demarat în 2013 cu Adora Urban Village în sud-vestul Bucureștiului și au continuat anul trecut cu lansarea Adora Park în Arad și a complexului Adora Pipera în nordul Capitalei, la începutul anului 2015.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...