Un weekend în camping cu un copil – ce lucruri sunt obligatorii de împachetat?

Campingul este o modalitate excelentă pentru familii de a-și consolida legătura și de a se bucura de aer liber și de distracția care poate avea loc în natură.

Dacă vă gândiți că este imposibil să planificați un weekend în camping deoarece aveți un bebeluș și efortul nu s-ar merita, în realitate nu este chiar atât de dificil, ci trebuie doar să faceți câteva ajustări.

De fapt, petrecerea unui weekend în camping este o dorință mult mai realizabilă cu un bebeluș decât cu un copil de vârsta grădiniței, deoarece bebelușul nu este încă complet mobil, așa că poate sta liniștit într-un țarc, într-un coș sau pe o pătură. Dacă dețineți un balansoar pentru bebeluș, atunci veți avea o grijă în minus.

Articolele esențiale care ar trebui împachetate se referă, desigur, la o rezervă mare de scutece, la șervețele umede, la lapte praf dacă micuțul nu se află încă în perioada de diversificare și, desigur, la jucăriile preferate ale copilului. Iată și alte lucruri pe care ar trebui să le împachetați dacă planificați un weekend în camping cu bebelușul:

Un pătuț portabil

Aspectul care descurajează majoritatea părinților atunci când planifică o excursie în camping cu un copil este situația de dormit. Un lucru este cert, și anume că bebelușul are nevoie de un mediu sigur de dormit, iar standardele pe care le respectați acasă, ar trebui să le respectați și în camping. Totuși, există pătuțuri, țarcuri și alte opțiuni portabile, care sunt grozave pentru călătorii și majoritatea sunt suficient de compacte pentru a nu ocupa mult loc în cort. De asemenea, ar trebui să țineți cont de cantitatea și tipul de cearșafuri pe care le veți împacheta, deoarece temperatura va fi diferită de cea din interiorul casei.

Un marsupiu confortabil

Dacă nu doriți să vă petreceți weekend-ul stând doar în preajma cortului, atunci este recomandat să împachetați un marsupiu. Va fi foarte eficient dacă doriți să vă implicați într-o drumeție sau veți dori să faceți o plimbare de seară în jurul zonei de camping. Dacă trebuie să mergeți pe jos o distanță mai mare până veți ajunge în zona de camping, atunci marsupiul este cu atât mai recomandat. Îl puteți achiziționa dintr-o farmacie, având siguranța unui lucru sigur și de calitate. Optați pentru un marsupiu care poate rezista la factorii externi din camping și care poate fi curățat cu ușurință.

Vestă de salvare pentru bebeluș

Când spunem camping, spunem distracție în apă. Cu toții ne dorim să ne răcorim într-un lac mai ales dacă vara devine caniculară, iar asta presupune să investiți într-o vestă de salvare pentru bebeluș. S-ar putea să nu aveți nevoie de vestă dacă bebelușul nu va lua contact cu apa, dar cel mai bine este să fiți pregătiți pentru orice situație. Nu uitați să împachetați și scutece impermeabile sau un costum de baie dacă activitățile acvatice se află pe lista lucrurilor de făcut.

Cremă de protecție solară și spray pentru insecte

Deoarece în cea mai mare parte veți petrece timp în aer liber, pentru a vă bucura de confort și de protecție împotriva soarelui și a insectelor, va trebui să împachetați o cremă cu factor de protecție solară și o protecție anti-insecte potrivită pentru bebeluș. Când vine vorba de aplicarea cremei de protecție solară, ar trebui să aveți în vedere câteva măsuri de precauție. Potrivit specialiștilor, este recomandat ca bebelușii sub 6 luni să poarte protecție solară cu FPS cuprins între 30-50 numai pe față, picioare și dosul mâinilor. De asemenea, căutați diferite protecții anti-insecte care sunt sigure pentru sugari și copii de vârstă mică.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...