Un teren plin de gunoaie din Militari, salubrizat de Primăria Sectorului 6

Primăria Sectorului 6 şi un grup format din 25 de voluntari, au întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unui teren privat situat în apropierea intersecţiei străzilor Uverturii cu Apusului.

Pe lângă disconfort, deşeurile depozitate în vecinătatea unor blocuri şi a unui centru comercial produceau şi o imagine cu impact negativ asupra zonei. În urma acţiunii, operatorul de salubritate a ridicat aproximativ două tone de deşeuri. Proprietarul terenului a fost identificat şi somat, în vederea îngrădirii. În caz de neconformare, vor fi aplicate sancţiuni contravenţionale. În perioada următoare, polițiștii locali vor monitoriza zona menţionată pentru a preîntâmpina depozitarea de deşeuri şi pentru menţinerea unui climat civilizat.

Acţiunea face parte din campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”. Programul îşi propune să schimbe aspectul întregului sector şi cuprinde: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă; spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie; identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare; colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoștința autorităților a eventualelor situații similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate. Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor, au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail [email protected] şi [email protected]. Totodată, important de ştiut este că pe site-ul Primăriei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoţite de fotografii ale locaţiilor în care consideră că este nevoie ca echipele de curăţenie să acţioneze.

- Publicitate -

Welcome Wendy’s! Primul restaurant al americanilor din România se deschide în 2025

Wendy's a semnat acorduri de franciză cu companii din România și Irlanda, cu obiectivul de a dezvolta sute de...

Tranzacții imobiliare de peste 400 milioane euro în prima jumătate a anului

Primul semestru din 2024 s-a încheiat cu tranzacții imobiliare de 419 milioane de euro în România, de peste două...