Un startup austriac aduce Fairo, aplicația financiară pentru freelanceri, în România

Startup-ul austriac Creative Dock lansează Fairo, aplicația financiară pentru freelanceri. Aceasta a fost dezvoltată cu sprijinul Raiffeisen Bank International.

Aplicația este activă și pune la dispoziția utilizatorilor funcția de facturare. Înainte de finalul anului, vor fi adăugate servicii simplificate de evidență contabilă și funcționalități fiscale.

Nu vor lipsi funcții pentru urmărirea veniturilor, iar mai apoi de calculare a impozitelor și posibilitatea de a genera și trimite automat rapoarte fiscale.

Una dintre funcționalitățile aplicației Fairo urmărește tranzacțiile și le potrivește în mod automat cu facturile.

Funcția reprezentativă care completează aplicația mobilă este contul bancar Fairo, care va fi lansat anul viitor.

Utilizatorii vor putea fi plătiți de către clienți direct în contul lor bancar și își vor putea urmări cu ușurință veniturile.

De asemenea, vor avea acces la carduri, retrageri de la bancomat, plăți locale și internaționale, schimb valutar și un cont bancar personal.

În 2022, prin intermediul aplicației, utilizatorii își vor plăti impozitele direct din contul bancar Fairo.

Aplicația a fost lansată pentru prima dată în Ucraina, în iulie 2020, unde a ajuns la peste 30.000 de utilizatori înregistrați.

România este prima țară din Uniunea Europeană în care aplicația este lansată oficial.

MAI MULTE | ȘTIRI FINANCIARE | ȘTIRI BUSINESS |

- Publicitate -

Cât de pline sunt mijloacele de transport în comun din București? Poți vedea pe Google Maps

De astăzi, călătorii pot vedea în timp real, în aplicaţia Google Maps, gradul de încărcare al mijloacelor de transport...

Continental Tires Timișoara închiriază un depozit pentru stocarea anvelopelor

VGP anunță finalizarea celei de-a 8-a clădiri din VGP Park Timișoara odată cu livrarea depozitului către Continental Tires Timișoara,...